Hack credit card by fulger

In jos

Hack credit card by fulger

Mesaj  STAR la data de Joi Iun 12, 2008 11:56 pm

1)SUSTRAGEREA NUMARULUI CARDULUI DIN CALCULATORUL ALTEI PERSOANE.Este cea mai utilizata metoda si functioneaza asupra calculatoarelor cu windows instalat.Exploitul este scanarea pe portul 139 a acelor calculatoare care au optiunea "file ad print sharing" activa.Tot ce are de facut un hacker este sa scaneze IP-urile pe o anumita raza de exemplu 4.37.1.1-4.38.1.255 iar apoi sa urmeze instructiunile din tutorialul pe care l-am dedicat hackeririi windowsului2)FOLOSIREA UNUI PROGRAM DE CARDINGProgramele de acest tip extrapoleaza un numar valabil si generaza alte carti de credit valabile sau pur si simplu genereaza numere de carti de credit.Cele mai utilizate tipuri de carduri sunt:mastercard,visa,american express.Un program interesant este Card Wizard.Mod de folosire: Deschideti un site porno cum ar fi You are not allowed to view links.
Register or Login
www.thehun.com
,cautati o pagina care contine posibilitatea de a introduce un numar de card,deschideti Card Wizard-ul odata cu pagina si incercati.Cit mai multe incercari cit mai multe sanse -3)FORUM EXPLOIT,ECRANE FALSE,MAIL EXPLOITGuestbook-ul de la You are not allowed to view links.
Register or Login
www.ender2000.home.ro
si orice guestbook in general poate fi folosit in astfel de scopuri.-afiliati-va unui astfel de guestbook

-studiati foarte bine formularul

-modificati acest formular

-redirectati informatia introdusa spre alt site pentru a nu fi vazut

-initial modificati formularul prezentindu-l ca fiind formularul unui site comercial.......*Cumparati un domeniu in care sa aveti acces la cgi-bin sau cgi-win construiti-va un fals site comercial care sa para veridic apoi scrieti un script care va pune numarul cartii de credit introduse de lamer intr-un fisier text.

*Un exemplu sugestiv de ecran care poate fi falsificat este cel de la yahoo. Il puteti incarca si modifica.Modificati de fapt sursa paginii.
*Urmariti cu ajutorul unui program de detectare informatia transmisa de pe un site comercial apoi puteti ataca calculatarele care primesc aceasta informatie. Ca sa puteti vedea modul de transmitere a informatiei de pe un calculator pe altul folositi comanda : c:/windows>tracert You are not allowed to view links.
Register or Login
www.andre.ro
si veti vedea toate calculatoarele prin care trece semnalul inainte de a ajunge pe serverul andre.ro4)EXPLOITURI IN PROGRAMELE DE CARDINGDeschideti un site comercial,introduceti un numar fals apoi urmariti cu atentie adresa din browser ,un exemplu ar fi You are not allowed to view links.
Register or Login
www.sitecomercial.com/cgi-bin/cards/use
... 5789652314 apoi gasiti o modalitate de a fenta autentificarea.Spre exemplu am dezasamblat programul card32.exe si nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit o parola implicita "whoami". Sfatul meu este sa va luati programul w32dasm ,sa dezasamblati programele care va intereseaza si sa le intelegeti structura interna.


Aceasta metoata este ilegala deci cea ce am postat nu raspund pt ea
avatar
STAR
Admin

Mesaje : 115
Data de înscriere : 12/06/2008

Vezi profilul utilizatorului http://worldclasshack.hightoxic.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum